MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 07. 12. 2019.

Anine likovno-kreativne radionice za žene (XI/2019)

Anica Frič, Jelisavka Brnjevarac, Dubravka Simendić, Ana Jeličić, Jadranka Kuduz, Mirjana Ćosić, Ljubica BuhaAnica Frič, Jelisavka Brnjevarac, Dubravka Simendić, Ana Jeličić, Jadranka Kuduz, Mirjana Ćosić, Ljubica Buha(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U studenom, jedanaestom mjesecu 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su tri likovno-kreativne radionice utorkom od 18 do 20 sati (5, 12. i 26. XI.) pod vodstvom Ane Jeličić, na kojima je bilo 9, 10 i 7 korisnica, odnosno ukupno 26 žena.

U utorak, 19. XI., umjesto radionice, održana je "Jesenja šetnja zelenim vedutama Belog Manastira" na inicijativu Udruge žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek, o čemu je objavljen poseban članak.

Ostala tri utorka bila su radna. Kao i obično, radilo se nešto za dušu, a nešto za "Oazu", ali jednakim žarom i elanom. Na dvije radionice su, od fimo-mase, traka, lančića i perli, nastajale unikatne ogrlice, koje su već pri sljedećim susretima krasile svoje ponosne vlasnice, dok su se na posljednjoj radionici u tom mjesecu radile čestitke za "Oazine" starije korisnike. Prigodne čestitke za nadolazeće blagdane i praznike rađene su s ljubavlju i s puno mašte, tako da će sigurno biti lijep ukras u domovima korisnika.

I tako, iz utorka u utorak, protekao je još jedan mjesec u kome su se "Oazine" korisnice, na zadovoljstvo svih, lijepo i korisno družile.

Pročitano 234 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok