MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 09. 12. 2019.

Redovna sjednica "Oazine" skupštine

Radno predsjedništvoRadno predsjedništvo(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 9. XII. 2019. godine, s početkom u 18:15 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održana je redovna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Sjednicu je vodila predsjednica "Oaze" Jasna Petrović, u radnom predsjedništvo bile su Jadranka Kuduz i Stela Stanojević, a zapisničarka je bila Ana Jeličić. Sjednici je prisustvovao 21 od ukupno 26 članova, uz više gostiju.

Nakon usvajanja dnevnog reda, koji je imao pet točaka, krenulo se s daljim radom. "Oazina" direktorica Vesna Nedić podnijela je prijedlog Plana rada i Financijski plan "Oaze" za 2020. godinu, koji su jednoglasno usvojeni.

Članice i članovi Skupštine Mirovne grupe OazaČlanice i članovi Skupštine Mirovne grupe OazaPotom je predstavila i izvještaj o provedenoj samoprocjeni funkcioniranja sustava financijskog upravljanja i kontrole "Oaze" kao neprofitne organizacije i dala ga na uvid članovima Skupštine.

Skupština je, na prijedlog direktorice, usvojila i Pravilnik o materijalno-financijskom poslovanju "Oaze". Takav Pravilnik ne moraju imati udruge koje nemaju više od 20 zaposlenih osoba, ali je korisno da ga imaju.

Nakon službenog dijela, koji je završen u 19:15 sati, uslijedilo je druženje uz zakusku.

Pročitano 339 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok