MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 10. 12. 2019.

Danas je Međunarodni dan ljudskih prava

10. XII. - Međunarodni dan ljudskih prava10. XII. - Međunarodni dan ljudskih pravaMeđunarodni dan ljudskih prava obilježava se svake godine 10. prosinca, na dan kad je potpisana Opća deklaracija Ujedinjenih naroda o ljudskim pravima 1948. godine. Tada je prvi put u povijesti čovječanstva priznato pravo svih ljudi na život, slobodu i sigurnost bez ikakvih razlika.

Ove je godine u okviru UN-a Međunarodni dan ljudskih prava posvećen doprinosu mladih i njihovom sudjelovanju u društvenim pokretima koji zagovaraju ljudska prava i mijenjaju svijet na bolje. Stoga je sudjelovanje mladih i njihovo osnaživanje, kako bi bolje poznavali i tražili svoja prava, ključno za ostvarivanje održivog razvoja.

(Izvor: FB Gradske knjižnice Beli Manastir)

Pročitano 281 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok