MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 01. 11. 2019.

Dostava besplatnih toplih obroka (X/2019)

Topli obrok na kućnom praguTopli obrok na kućnom praguProtekao je i listopad 2019. godine, a dostava besplatnih toplih obroka "Oazinim" potrebitim korisnicima nastavljena je i to zahvaljujući financiranju Grada Belog Manastira i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U listopadu 2019. u spomenutu dostavu bilo je uključeno 27 korisnika. Sve su to osobe starije životne dobi, bolesne, nesposobne za rad i korisnici socijalne pomoći pa im takav vid pomoći i brige puno znači.

U odabir korisnika svojim su savjetima i preporukama uključene i stručne osobe iz Centra za socijalnu skrb Beli Manastir. Distributer toplih obroka je Bistro "Kod Kaje", koji je u proteklom mjesecu korisnicima pripremio 621 ukusan obrok.

Pored navedenih obroka, proteklog mjeseca (19. X.) "Oazini" korisnici dobili su i jedan dodatni obrok graha, donaciju Vladimira ŠkrobeBaje,  vlasnika Etnorestorana "Baranjska kuća" iz Karanca.

Naime, Bajo je na belomanastirskom Trgu slobode dana 19. X. primarno kuhao grah što se dijelio građanima uz dobrovoljni prilog, koji je sav išao humanitarnoj udruzi "Prijatelji Svetog Martina" za pomoć u radu njihove socijalne trgovine. Bajo se tom prilikom sjetio i "Oazinih" korisnika, na čemu smo mu svi skupa veoma zahvalni.

Pročitano 218 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok