MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 07. 07. 2020.

Dostava besplatnih toplih obroka (VI/2020)

U mjesecu lipnju 2020. godine, zahvaljujući financiranju Grada Belog Manastira, nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka za 25 potrebitih i ugroženih građana Belog Manastira i prigradskih naselja. Tokom mjeseca njima je dostavljeno 525 raznovrsnih i ukusnih obroka.

"Oazinim" korisnicima takva vrsta pomoći puno znači, budući da su svi lošijeg zdravstvenog i imovinskog stanja, primatelji socijalne pomoći i nesposobni za neki dodatni rad. Kao što smo već više puta spominjali, u provođenje te socijalne usluge svojim savjetima uključene su i stručne osobe Centra za socijalnu skrb Beli Manastir.

Do petka, 13. VI., tople obroke je pripremo i do korisnika distribuirao "Bistro kod Kaje", a od 15. VI. to radi – "Bistro kod Dare" jer je poznati ugostiteljski objekt u belomanastirskoj Osječkoj ulici preuzela tvrtka Sazol trans j.d.o.o, koja mu je samo malko promijenila ime.

Pročitano 336 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok