MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 01. 08. 2020.

Kraj dostave besplatnih toplih obroka (VII/2020)

Od 1. VIII. 2020. - prazne jelonošeOd 1. VIII. 2020. - prazne jelonošeU mjesecu srpnju 2020. godine, zahvaljujući financiranju Grada Belog Manastira, nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka za 25 potrebitih i ugroženih građana Belog Manastira i prigradskih naselja. Tokom mjeseca njima je dostavljeno 575 raznovrsnih i ukusnih obroka.

No, nažalost, završetkom sedmog mjeseca 2020. godine završena je i "Oazina" dostava besplatnih toplih obroka. Razlog? Nemogućnost daljeg financiranja! Time je "Oazino" višegodišnje pružanje te socijalne usluge došlo kraju, a 25 trenutnih korisnika: starijih, zdravstveno i financijski loše stojećih, ostaje bez jedinog sigurnog dnevnog obroka.

Zna se da svemu dođe kraj, ali ovaj je ipak neugodno iznenadio "Oazine" korisnika, kao i samu "Oazu", koja se nada da će Gradsko društvo Crvenog križa Beli Manastir iznaći načina da od jeseni nastavi s tom socijalnom uslugom (vidjeti OVDJE).

Inače, u samo provođenje spomenute socijalne usluge svojim savjetima bile su uključene i stručne osobe Centra za socijalnu skrb Beli Manastir te "Bistro kod Dare" kao proizvođač i distributer toplih obroka, koji su "Oazinim" korisnicima puno značili. A od sad će se svi oni morati držati one stare, uvijek aktualne parole: "snađi se, druže!"

Pročitano 65 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok