MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 06. 09. 2019.

Anine likovno-kreativne radionice za žene (VIII/2019)

Ana, Ljubica, Mirjana, Jadranka, Jelisavka, Anica (stoje), Dubravka, Magdalena i Rožika (sjede)Ana, Ljubica, Mirjana, Jadranka, Jelisavka, Anica (stoje), Dubravka, Magdalena i Rožika (sjede)(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U osmom mjesecu 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativne radionice utorkom od 18 do 20 sati (6, 13, 20. i 27. VIII.) pod vodstvom Ane Jeličić, na kojima je bilo 4, 5, 9 i 7 korisnica, odnosno ukupno 27 žena.

Teme radionica, kao što slike i prikazuju, bile su različite. S puno volje i nešto mašte, od boja, plišanih trakica, perli i drvenih podmetača nastale su prekrasne unikatne ogrlice, kao i lijepe slike s morskim ugođajem. Slike na stiroporu kombinacija su boja i školjkica kojima je dočaran morski ugođaj kao podsjetnik na – izgleda – već prošlo, toplo, sunčano ljeto.

Kao i uvijek, korisnice su bile maštovite, vrijedne i marljive, u dobrom raspoloženju i elementu za šale i smijeh, što unosi svježinu i razbija monotoniju ustaljene svakodnevice.Jadranka, Mirjana, Ljubica, Magdalena, Rožika - Anica, Savica, Jelisavka, DubravkaJadranka, Mirjana, Ljubica, Magdalena, Rožika - Anica, Savica, Jelisavka, Dubravka

Pročitano 215 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok