MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 05. 09. 2019.

Dostava besplatnih toplih obroka (VIII/2019)

Ručak za 'Oazine' potrebite korisnikeRučak za 'Oazine' potrebite korisnikeU mjesecu kolovozu 2019. godine nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka "Oazinim" potrebitim korisnicima. Tu socijalnu uslugu financiraju Grad Beli Manastir i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U dostavu besplatnih toplih obroka bilo je uključeno 28 odnosno 27 korisnika.

Broj je varirao od dana do dana zbog bolesti korisnika, koji su većinom osobe starije životne dobi, narušenog zdravlja, napuštene od obitelji, nesposobne za rad i korisnici socijalne pomoći te im je zato ovakav vid brige i potpore zajednice neophodan. A puno im znači i u moralnom smislu.

U samo provođenje te socijalne usluge uključene su i stručne osobe Centra za socijalnu skrb Beli Manastir, koje svojim savjetima i preporukama "Oazi" olakšava rad.

"Proizvođač" i distributer toplih obroka i dalje je belomanastirski Bistro "Kod Kaje", koji je u proteklom mjesecu "Oazinim" korisnicima pripremio i dostavio 594 raznovrsna topla obroka. Obroci se dostavljaju radnim danima i to negdje između 12 i 14 sati kako bi korisnicima došli za ručak.

Pročitano 196 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok