MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 05. 09. 2019.

Čudne tvrdnje o Belom Manastiru

Ha-ha tvrdnje o Belom ManastiruHa-ha tvrdnje o Belom ManastiruNa web-stranici kartahr.com pronađosmo nevjerojatan opis Belog Manastira. Naime, iza dvije rečenice kojima se nema što prigovoriti, slijedi rečenica u kojoj se broj stanovnika koji se odnosi na Grad Beli Manastir (grad + prigradska naselja: 11.000) pripisuje gradu (gradskom naselju) Beli Manastir. Potom slijedi "urnebes", koji moramo citirati i to crvenim slovima: "Grad je poznat po mnogobrojnim samostanima, koji uljepšavaju grad Beli Manastir, i ostavljaju bez daha..."

Čuj(te) to: "poznat po mnogobrojnim samostanima", a u Belom Manastiru – osim u imenu – već stoljećima nema ni jednog. Pa nije Beli Manastir Fruška ili Sveta gora!

Čudna je i tvrdnja da je grad Belišće "povezan mostom sa Belim Manastirom, čime olakšava promet kroz ove krajeve raznim stanovnicima...", kao da su Belišće i Beli Manastir na suprotnim obalama Drave, a zapravo su udaljeni – 25 km.

Svašta, stvarno svašta na toj stranici.

Pročitano 206 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok