MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 03. 06. 2019.

Dostava besplatnih toplih obroka (V/2019)

Korisnik toplog obroka nije kod kućeKorisnik toplog obroka nije kod kućeI u mjesecu svibnju 2019. godine nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka "Oazinim" potrebitim korisnicima i to zahvaljujući financiranju Grada Belog Manastira, Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te Osječko-baranjske županije. U tom mjesecu tu socijalnu uslugu koristilo je 28 osoba, koje su starije životne dobi, bolesne, nesposobne za rad, kao i korisnici socijalne pomoći. Distributer i "proizvođač" toplih obroka i dalje je belomanastirski Bistro "Kod Kaje", koji je u proteklom mjesecu "Oazinim" korisnicima pripremio i dostavio 609 obroka.

Napomena: Ponekad se događa, kao ovog mjeseca, da količnik diobe broja obroka (609) s brojem korisnika (28) nije cijeli broj (21,75 dana). Do toga dolazi kad neki od korisnika najavi dostavljaču da nekoliko dana neće biti kod kuće (npr. zbog odlaska u bolnicu) pa se onda privremeno smanji broj obroka.

Pročitano 205 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok