MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 31. 05. 2019.

Druge radionice u drugim razredima OŠ Darda

Razred 2.a učiteljice Belinde KovačevićRazred 2.a učiteljice Belinde Kovačević(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje : 2.a2.b2.c)

U petak, 31. V. 2019. godine, održane su druge radionice u drugim razredima OŠ Darda. Radionice su održane u razredima: 2.a (učiteljica Belinda Kovačević), 2.b (učiteljica Mirela Kotromanović), 2.c (učiteljica Julijana Fremec).

Razred 2.b učiteljice Mirele KotromanovićRazred 2.b učiteljice Mirele KotromanovićRazred 2.c Julijane FremecRazred 2.c Julijane FremecTema radionica bili su osjećaji. U prvoj aktivnosti učenici su izrazom lica morali pokazati osjećaje koje su naveli njihovi prijatelji. Bilo je tu zaista simpatičnih izraza. Zatim su na cvjetiće upisivali kako se vole osjećati, a na listiće kako ne vole. Na kraju su formirali stablo na koje su stavili cvjetiće, a oko stabla su bili listići.

Posljednja je bila aktivnost nošenja balona na papirnim trakama, što ih je jako zabavljalo jer su baloni stalno padali i zadatak nije lagan. Čak je u jednom razredu bilo i ljutnje jer nisu mogli odraditi taj zadatak. Prvi pokušaj je bio neuspješan za jedan par i jedan dječak se jako naljutio. Učiteljica je uspjela naći rješenje i pomogla da izvrše zadatak i na kraju su se ipak svi dobro zabavili, a balona je bilo po čitavim učionicama.

Radionice se održavaju u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 298 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok