MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 03. 06. 2019.

Facebook-stranica "Oazine" burze odjeće i obuće

Facebook-stranica "Oazine" burzeFacebook-stranica "Oazine" burze"Oazina" burza odjeće i obuće ima svoju facebook-stranicu. Na njoj se objavljuju vijesti vezane za rad te "Oazine" socijalne usluge, a posebno obavijesti donatorima da korisnici traže određene vrste odjeće ili obuće, kao i obavijesti socijalno ugroženim osobama da Burza raspolaže određenim robama po koje mogu doći ako su im potrebne.

"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

U drugoj godini provedbe tog trogodišnjeg programa (1. VI. 2018. – 31. V. 2019) na spomenutu facebook-stranicu postavljena je 41 objava o donacijama i potražnji odjeće i obuće. Uz te objave bile su priložene i 54 fotografije. Takve obavijesti postavljaju se zavisno o ponudi i potražnji robe. Kad stignu velike donacije, roba se odmah sortira te se o tome preko Facebooka obavještavaju potencijalni korisnici (bar oni koji s Facebookom imaju neposrednog ili posrednog kontakta).

Pročitano 247 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok