MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 31. 01. 2019.

Druženje sa štićenicima "Baranjskog sunca"

'Oazine' volonterke u 'Baranjskom suncu''Oazine' volonterke u 'Baranjskom suncu'U četvrtak, 31. I. 2019. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je prvo ovogodišnje druženje "Oazine" zaposlenice Stele Fabijan te "Oazinih" volonterki sa štićenicima Doma.

U akciji su učestvovale četiri volonterke: Dubravka Simendić, Klara Trajković, Kristina Gubić i Margita Relić.

Ovaj put "Oazine" volonterke naišle su na dosad najtežu situaciju jer ih je u domskom dnevnom boravku dočekalo svega nekoliko osoba, od kojih je pola spavalo, a najmlađa štićenica Violeta izgubila je svoju garnituru za igru "čovječe, ne ljuti se" pa se nisu mogle ni s njom igrati.

Ipak, volonterke su se malo podružile s prisutnima i dobile objašnjenje iz uprave da je vrijeme gripe te da je većina štićenika u svojim sobama.

Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok