MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 07. 02. 2019.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (I/2019)

Korisnica 'Oazine' burze odjeće i obućeKorisnica 'Oazine' burze odjeće i obuće"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku mjeseca siječnja 2019. godine roba je "Oazinoj" burzi donirana 25 puta, a izdavana 43 puta.

Od posljednjeg izvještaja do kraja prvog mjeseca Burza je primila veće donacije iz Belog Manastira i Osijeka te po jednu donaciju iz Rijeke i Pule. Jedna obitelj je već tradicionalno robu donirala, a ujedno i uzela robu za svoje potrebe. Donirana odjeća i obuća slagana je u kutije i ormare po veličinama, a radilo se uglavnom o veoma velikoj količini male robice za djecu.

Korisnici su i ovog mjeseca bili s područja Grada Belog Manastira, ali i iz drugih baranjskih mjesta (Bolman, Darda, Duboševica, Kneževo, Popovac). Vođena je uobičajena dokumentacija.

Pročitano 288 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok