MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 12. 12. 2018.

Druženje sa štićenicima Staračkog doma

Kartaroši i Jelena Opačić-MatijevićKartaroši i Jelena Opačić-MatijevićU srijedu, 12. XII. 2018. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je još jedno druženje sa štićenicima toga Doma s ciljem da im se bar malo uljepša dan i razbije monotonija. U akciji su učestvovale "Oazine" aktivistice Stela Fabijan i Jelena Opačić-Matijević te četiri volonterke: Anica Frič, Dubravka Simendić, Kristina Gubić i Margita Relić.

Domski štićenici dočekali su "Oazine" volonterke već raspoređeni za stolovima. Zna se tko karta, tko igra "čovječe, ne ljuti se", a tko voli domine. Kartarošima je sat vremena malo jer uspijevaju odigrati samo dvije partije. Produžavanja igre nema budući da se štićenici moraju spremiti za večeru. Sat vremena brzo prođe i štićenicima i volonterkama, ali su zadovoljni i jedni i drugi.

'Čovječe, ne ljuti se' i volonterka Margita Relić'Čovječe, ne ljuti se' i volonterka Margita Relić'Čovječe, ne ljuti se' i volonterka Anica Frič'Čovječe, ne ljuti se' i volonterka Anica Frič'Čovječe, ne ljuti se' i volonterka Kristina Gubić'Čovječe, ne ljuti se' i volonterka Kristina GubićProjekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.Radna terapeutkinja Marija Horvat: Fotoaparatom treba zabilježiti domske aktivnostiRadna terapeutkinja Marija Horvat: Fotoaparatom treba zabilježiti domske aktivnosti

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok