MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 22. 11. 2018.

Druženje sa štićenicima "Baranjskog sunca"

'Oazina' volonterka Dubravka Simendić'Oazina' volonterka Dubravka SimendićU četvrtak, 22. XI. 2018. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je još jedno druženje "Oazinih" aktivistica Jelene Opačić-Matijević i Stele Fabijan te "Oazinih" volonterki sa štićenicima Doma.

U akciji su učestvovale četiri volonterke: Anica Frič, Dubravka Simendić, Kristina Gubić i Mara Bodlović.

Kao što je već uobičajeno, "Oazine" volonterke obišle su svoje prijatelje starije životne dobi u "Baranjskom suncu", koji su ih dočekali s osmijehom na licu i s "novim" pričama. Upoznali su volonterke i s novim domskim štićenicima, a njima su objasnili tko su gošće i što one rade. I tako je, kroz smijeh, šale i pokoju suzu, brzo prošao sat vremena druženje, koje su volonterka Kristina i najmlađa domska štićenica Violeta iskoristile za partiju "čovječe, ne ljuti se".

Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 475 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok