MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 31. 10. 2018.

Druženje sa štićenicima Staračkog doma

Volonterka Margita RelićVolonterka Margita RelićU srijedu, 31. X. 2018. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je još jedno druženje sa štićenicima toga Doma. U akciji su učestvovale "Oazine" aktivistice Stela Fabijan i Jelena Opačić-Matijević te četiri volonterke: Dubravka Simendić, Kristina Gubić, Margita Relić i Sandra Kušenić.

Volonterka Sandra KušenićVolonterka Sandra Kušenić'Oazina' aktivistica Stela Fabijan'Oazina' aktivistica Stela FabijanDomska radna terapeutkinja Marija Horvat, kao i uvijek, na početku je ljubazno dočekala "Oazine" volonterke, okupivši dvadesetak domskih štićenika, koji su već bili raspoređeni po stolovima i spremni da s volonterkama zaigraju karte ili "čovječe, ne ljuti se". U zabavnoj i veseloj atmosferi jednosatno druženje brzo je prošlo.

Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok