MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 25. 10. 2018.

Druženje sa štićenicima "Baranjskog sunca"

'Oazine' aktivistice Jelena i Stela i domski štićenik Toni'Oazine' aktivistice Jelena i Stela i domski štićenik ToniU četvrtak, 25. X. 2018. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je još jedno druženje "Oazinih" aktivistica Jelene Opačić-Matijević i Stele Fabijan te "Oazinih" volonterki sa štićenicima Doma. U akciji su učestvovale četiri volonterke: Donka Dvornić, Dubravka Simendić, Kristina Gubić i Margita Relić.

Kristina i VioletaKristina i Violeta'Oazine' volonterke Donka i Margita'Oazine' volonterke Donka i Margita'Oazina' volonterka Dubravka'Oazina' volonterka DubravkaOvaj četvrtak bio je lijep sunčan jesenji dan, ali hladan za šetnju, pa su "Oazine" volonterke očekivale da će ih štićenici čekati u domskom dnevnom boravku. Svaki put ih je sve manje, a oni koji su se tu okupili bili su radosni što im netko dolazi u posjet. Neki su pak bili na kupanju i šišanju pa nisu mogli doći.

Stela i Jelena igrale su belot s Tonijem, koji ih jedva čekao jer u Domu nitko ne karta i ne igra šah. S najmlađom štićenicom Violetom, već standardno, Kristina je igrala "čovječe, ne ljuti se", a ostale volonterke su razgovarale i šalile se s ostalim prisutnim štićenicima.

Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 312 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok