MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 27. 05. 2020.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (V/2020)

'Oazina' burza odjeće i obuće'Oazina' burza odjeće i obućeTokom petog mjeseca 2020. godine "Oazina" burza odjeće i obuće i dalje nije radila s korisnicima zbog pandemije izazvane koronavirusom. Ipak, u toku mjeseca donirana je dječja odjeća dvjema trudnicama u poodmakloj trudnoći, koje nisu bile u mogućnosti pripremiti odjeću za svoje bebe jer nije bilo preporučljivo da šetaju po trgovinama. Odjeća im je donirana uz pridržavanje svih mjera sigurnosti. Trudnice nisu bile u Burzi te osobno pregledavale odjeću, već su odjeću izabrale "Oazine" zaposlenice, složile odabrano u kutije i pakete dostavile korisnicama.

Od odjeće donirane Burzi koja nije podijeljena (jer je nitko nije želio uzeti) "Oazine" zaposlenice Jelena i Sandra šile su torbe za "Oazine" korisnike, a Sandra je završila svu statistiku i popise vezane uz Burzu. Krajem mjeseca napravljena je i inventura. Sva odjeća i obuća koja je ostala nepodijeljena spakirana je kako bi kasnije mogla biti proslijeđena Crvenom križu.

"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok