MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 05. 04. 2020.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (III/2020)

'Oazina' zaposlenica Sandra i korisnica Burze odjece i obuce'Oazina' zaposlenica Sandra i korisnica Burze odjece i obuce

Od 16. III. 2020. godine, zbog pandemije izazvane koronavirusom, "Oazina" burza odjeće i obuće je ZATVORENA, što znači da ne radi s korisnicima, tj. niti prima, niti izdaje robu.

U prvih 15 dana mjeseca ožujka 2020. godine "Oazinoj" burzi roba je donirana 15 puta, a izdavana 18 puta. Donacija je bilo iz Belog Manastira, Jagodnjaka, Kneževa, Kneževih Vinograda, Luča, Šumarine, ali i iz Rijeke. Korisnika je najviše bilo iz Belog Manastira te nešto malo iz Popovca i Topolja. Donirana je vrlo uredna garderoba pa nije bilo potrebe za intervencijama "Oazine" krojačice.

"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 234 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok