MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 06. 05. 2020.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (IV/2020)

Šivaje kod kuće: krojenjeŠivaje kod kuće: krojenjeTokom četvrtog mjeseca 2020. godine "Oazina" burza odjeće i obuće i dalje nije radila zbog pandemije izazvane koronavirusom, o čemu je već pisano (OVDJE). Sve što se može radi se od kuće (OVDJE).

Rad kod kuće: šivanjeRad kod kuće: šivanjeRad kod kuće: Sandra KušenićRad kod kuće: Sandra KušenićGotovo: torbe od starih hlačaGotovo: torbe od starih hlačaPrema preporukama Stožera civilne zaštite, zbog sprečavanja širenja zaraze koronavirusom, nije moguće niti primati, niti izdavati odjeću i obuću. Od zaprimljene odjeće koju nitko dugo vremena nije preuzeo, tokom četvrtog mjeseca, "Oazine" zaposlenice Jelena Opačić-Matijević i Sandra Kušenić šile su različite upotrebne predmete, koji će kasnije biti donirani "Oazinim" korisnicima. Sandra je također uređivala popise osoba koje su donirale i osoba koje su primale odjeću i obuću iz Burze. Radila je i statistiku vezanu za Burzu.

"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok