MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 14. 09. 2018.

Dostava besplatnih toplih obroka (VIII/2018)

Topli obroci se dostavljaju...Topli obroci se dostavljaju...Dostava besplatnih toplih obroka našim potrebitim sugrađanima nastavljena je i u mjesecu kolovozu 2018. godine i to zahvaljujući Gradu Belom Manastiru i Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, koji financiraju tu "Oazinu" socijalnu uslugu. Tokom mjeseca tople obroke je primalo 30 osoba starije životne dobi, većinom bolesnih, nesposobnih za rad ili korisnika socijalne pomoći.

Distributer toplih obroka je belomanastirski Bistro "Kod Kaje", koji je korisnicima pripremio i isporučio 666 raznovrsnih obroka. Prema provedenim anketama, obroci zadovoljavaju ukus "Oazinih" korisnika, koji su zadovoljni i sveukupnom uslugom te brigom za njih.... od kućnih vrata do kućnih vrata... od kućnih vrata do kućnih vrata

Pročitano 414 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok