MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 15. 09. 2018.

Anine likovno-kreativne radionice za žene (VIII/2018)

Izrada nakita Izrada nakita U mjesecu kolovozu 2018. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje III" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održane su četiri likovno-kreativnih radionica od 18 do 20 sati, dvije ponedjeljkom i dvije utorkom (6-7. i 27-28. VIII.), na kojima je bilo 6, 5, 7 i 8 – ukupno 26 – korisnica, a radionice je vodila Ana Jeličić.

Radionice su održane usprkos nesnosnim vrućinama. Korisnicama su one mjesto opuštanja, druženja i relaksiranja. Ne samo da su radile nešto kreativno i korisno onako za dušu, već su se – kao prave domaćice – i pohvalile svojim umijećem spravljanja zimnice te priredile degustaciju pekmeza, koji je bio izvrstan i u slast konzumiran.

U prethodnim izvještajima bilo je govora o tehnici pirografije i izradi nakita. U kolovozu se nastavilo s izradom nakita jer ga "Oazine" korisnice, kao i većina žena, obožavaju. Stoga se ponovo krenulo s izradom ukrasa od raznobojnih papirnatih trakica tzv. quilling-tehnikom, koja iziskuje puno mašte, a još više strpljenja, spretnosti i umješnosti. Toga "Oazine" korisnice posjeduju u izobilju pa se nakon radionica, zadovoljne postignutim, mogu hvaliti i diviti svojim djelima.

Pročitano 443 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok