MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 26. 07. 2018.

Druženje sa štićenicima "Baranjskog sunca"

Anja, Despot i VikicaAnja, Despot i VikicaU četvrtak, 26. VII. 2018. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je još jedno druženje "Oazinih" aktivistica Jelene Opačić-Matijević i Stele Fabijan te "Oazinih" volontera sa štićenicima Doma. U akciji su učestvovala četiri volontera: Anja Nemet, Despot Matijević, Margita (Greta) Relić i Stela Stanojević.

Dvije bakice dočekale su "Oazine" volontere vani kako bi ih "bezecirale" za razgovor. Ostale bakice i jedan djedica čekali su ih u domskom dnevnom boravku. Kroz druženje i razgovore sat vremena brzo je prošao kako volonterima, tako i domskim štićenicima.

Razgovor na svježem zrakuRazgovor na svježem zrakuRazgovori u domskom dnevnom boravkuRazgovori u domskom dnevnom boravkuVolonterka teta-Greta dobro je došla jednoj bakici koja nema s kim razgovarati jer zna samo mađarski, tako da one tih sat vremena nisu prestajale pričati. Volonterka Stela ogulila je i narezala voće štićenicima, dok su omladinci Anja i Despot igrali "čovječe, ne ljuti se" s najmlađom domskom štićenicom Violetom, zvanom Vikica.

Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok