MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 21. 03. 2019.

Dnevni boravak: Bioenergija – osnova života

Predavač Dobrivoje JankovićPredavač Dobrivoje Janković

U četvrtak, 21. III. 2019. godine, od 16 do 17:30 sati, održana je u "Oazinom" dnevnom boravku edukacijska radionica na temu "Bioenergija – osnova života". Predavač je bio Dobrivoje Janković iz Belog Manastira. Na radionici, koju je organizirala Jelena Opačić-Matijević, bilo je osam korisnica.

Dobrivoje Janković je po struci i svojim interesima medicinski laborant, medicinski maser, bioenergetičar i radiestezist. Radio je u Starom Slankamenu u Zavodu za rehabilitaciju neuroloških oboljenja od 1972. do 1989, a od 1989. do 1992. bio je vlasnik firme "Iscjelitelj".

Danas je u penziji i amaterski se bavi bioenergijom i radiestezijom. Pored rada na popravku zdravlja svojih pacijenata, u svoje uspjehe ubraja i mentalno djelovanje na daljinu na aktivnost sportaša.

Zanimljiva radionica za 'Oazine' korisniceZanimljiva radionica za 'Oazine' korisnice

Radionica se sastajala od upoznavanja s globalnom anatomijom čovjeka, uključujući i principe funkcioniranja. Naglasak je bio stavljen na upijanje energije iz okoline putem čula, kao i na puteve energije kroz mozak i funkcioniranje mozga na osnovu doživljenog. U daljem izlaganju predavač je pokušao objasniti djelovanje energije, bez njene upotrebe kao fizičke sile.

Korisnice su bile zadovoljne radionicom, koja im je bila prekratka, pa je pao dogovor da će se ona nastaviti.

radionica je dio aktivnosti "Oazinog" projekta "Opremanje prostora i jačanje kapaciteta udruge – za nove dnevne aktivnosti osoba treće životne dobi". Taj projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku kao jednokratnu financijsku podršku (vidjetiOVDJE).

Pročitano 356 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok