MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 21. 02. 2019.

Dnevni boravak: Sitni kućni popravci i kad zvati majstora

'Oazin' gerontomajstor Robert Dvornić'Oazin' gerontomajstor Robert DvornićU četvrtak, 21. II. 2019. godine, od 16 do 18 sati, održana je u "Oazinom" dnevnom boravku edukacijska radionica na temu "Sitni kućni popravci i kad zvati majstora". Radionicu je održao Robert Dvornić, bivši "Oazin" gerontomajstor, koji ima iskustva s popravcima u staračkim domaćinstvima jer je u više navrata radio u "Oazi" i obilazio takva domaćinstva i vršio popravke u njima.

Na radionici je, uz "Oazinu" zaposlenicu Jelenu Opačić-Matijević, bilo devet korisnica, kojima je Robert na drag i simpatičan način objasnio kad jeftino mogu same uraditi neke sitnije popravke, a kad moraju zvati majstora jer je "vrag odnio šalu". U ugodnoj i veseloj atmosferi, uz kavu i čaj, korisnice su razmjenjivala iskustva i postavljale Robertu pitanja, a on se trudio svima odgovoriti.

Radionica je dio aktivnosti "Oazinog" projekta "Opremanje prostora i jačanje kapaciteta udruge – za nove dnevne aktivnosti osoba treće životne dobi". Taj projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku kao jednokratnu financijsku podršku (vidjeti OVDJE).

Korisnice Vida, Milka i MargitaKorisnice Vida, Milka i MargitaKorisnice Klara i MaraKorisnice Klara i Mara

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok