MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 24. 02. 2018.

"Nasilje baš nije fer" – Održana prva radionica

2.d-razred učiteljice Mirte Pilić2.d-razred učiteljice Mirte PilićKrajem prvog i tokom drugog mjeseca 2018.godine u belomanastirskoj Osnovnoj školi "Dr. Franjo Tuđman", a u sklopu "Oazinog" projekta "Nasilje baš nije fer", održana je u svim drugim razredima prva radionica nenasilne komunikacije pod nazivom "Moj dijamant". Radionicu su sa svojim učenicima održale učiteljice Ljerka Đerfi (2.a), Melita Lesić (2.b), Mirela Elveđi (2.c) i Mirta Pilić (2.d).

2.a-razred učiteljice Ljerke Đerfi2.a-razred učiteljice Ljerke Đerfi2.c-razred učiteljice Mirele Elveđi2.c-razred učiteljice Mirele ElveđiPrvo je održana radionica u 2.b-razredu učiteljice Melite Lesić (29. siječnja, vidjeti ovdje), pa u 2.d Mirte Pilić (31. siječnja), potom u 2.a Ljerke Đerfi (5. veljače) te u 2.c Mirele Elveđi (22. veljače).

Na radionici su učenici razvijali pozitivnu sliku o sebi te razvijali svijest o vlastitim potrebama. Učili su uočavati svoje pozitivne osobine, ali i pozitivne osobine drugih. Razvijali su suradničke odnose u grupi i razvijali međusobno povjerenje i međusobnu podršku. Radionice su bile zanimljive i provedene su u ugodnoj i veseloj atmosferi. Učenicima se najviše svidjelo što su svojim prijateljima mogli reći nešto lijepo.

Projekt financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Prethodni i sljedeći članak: « Sunčani Beli Manastir Zavijani Beli Manastir »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok