MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 22. 01. 2018.

Beljska Vinceška 2018.

Zalijevanje čokota vinomZalijevanje čokota vinomU ponedjeljak, 22. I. 2018. godine, "Belje" je proslavu blagdana Svetog Vinka, popularnu baranjsku Vincešku, treći put zaredom organiziralo kod nove Vinarije, jedne od najmodernijih u ovom dijelu Europe, smještene u samom srcu Baranjskog vinogorja. Nekoliko stotina gostiju iz cijele regije uživalo je u vrhunskim beljskim vinima, vinogradarskom grahu i beljskim delicijama te u tamburaškoj svirci i prelijepom pogledu.

Kako to nalaže višestoljetna tradicija, beljci su čokote okitili kobasicama, kulenima i kulenovim sekama te ih zalili vinom, sve kako bi vinogradarska 2018. godina bila što bolja i uspješnija. Budući da je Vinceška ujedno i početak vinogradarskih poslova, prvu ovogodišnju rezidbu obavili su direktor "Belja" Davor Bošnjaković i direktor "Vina Belje" Krešimir Milorad.

(Opširniji članci i foto: glas-slavonije.hr i belje.hr)

Pročitano 726 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok