MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 19. 06. 2021.

"Oaza" na ":BRUT-u"

'Oazina' ekipa'Oazina' ekipa

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 19. VI. 2021. godine, "Oazine" zaposlenice Vesna Nedić, Ana Jeličić, Katarina Gaćina i Sandra Kušenić, zajedno s volonterkom Marom Bodlović (druga slijeva), učestovale su u manifestaciji Baranja Rural Trail (":BRUT"), koju smo i najavili ovdje.

":BRUT" je biciklistička utrka u organizaciji Udruge Baranja i turizam, koja se vozi neasfaltiranim cestama, surducima, šumama i poljima Baranje u dužini od 25 ili 50 kilometara. Uz utrku bili su organizirani i različiti poprati sadržaji koji su se održavali na prostoru kod Gradskih bazena Beli Manastir: sajam baranjskih autohtonih proizvoda i rukotvorina, poligon za djecu, animacijske igre, kreativne radionice, kviz znanja i spretnosti te u večernjim satima koncert pod nazivom ":BRUT & ROLL".

"Oaza" je učestovala na sajmu svojim radovima s kreativnih radionica. Na sajmu je učestvovalo još nekoliko izlagača različitim proizvodima: sirevima, voćem, kulinarskim proizvodima, baranjskim pićima, drvenim igračkama, nakitom i slično.

Pored spomenutog, "Oazine" zaposlenice održale su i kreativnu radionicu izrade narukvica. Natpis i šarenilo raznovrsnih trakica i perli na stolu za tili čas su privukli znatiželjnike, djecu i odrasle, da se okušaju u izradi unikatnih narukvica. Bilo je tu spretnih i nespretnih pokušaja pletenja, no na kraju, uz pomoć iskusnih "pletačica", svi su bili "okićeni" i zadovoljni.

I tako je, na vrelom suncu, uz nešto malo hladovine, uz dobru volju i raspoložene posjetitelje, uz ukusnu hranu i piće te uz dobru svirku, protekla manifestacija ":BRUT".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok