MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 25. 01. 2018.

"Oazina" kreativka u "Glasu Slavonije"

Jelena Opačić-Matijević (desno)Jelena Opačić-Matijević (desno)U "Glasu Slavonije" od 25. I. 2018. godine (str. 16) objavljen je članak belomanastirskog dopisnika Ivice Getta o tome da su dan ranije postavljene prepreke s obje strane Trga slobode, koje bi trebale "značiti kraj divljem prometovanju središnjim gradskim trgom". Uz članak, objavljene su i dvije fotografije. Obje su snimljene na sjevernoj strani Trga slobode, između Gradske knjižnice i "Konzuma".

Na drugoj fotografiji je belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob pored prepreke ispred Knjižnice, a na prvoj, bližoj "Konzumu", uz dva majstora koja čučećki postavljaju prepreku, s kesom u lijevoj ruci, stoji "Oazina" zaposlenica Jelena Opačić-Matijević, voditeljica likovno-kreativnih radionica za žene ponedjeljkom, i razgovara sa svojom poznanicom, nesvjesna da je "vreba" fotoaparat belomanastirskog novinara.

Kako to izgleda može se vidjeti na web-portalu "Glasa Slavonije", gdje je također objavljen spomenuti članak. Pogledajte ovdje!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok