MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 16. 05. 2019.

Najava biciklijade "Baranjski surduci"

Biciklijada 'Baranjski surduci'Biciklijada 'Baranjski surduci'Udruga rekreativnih biciklista Baranja organizira jedinstveno cikloturističko događanje pod nazivom "Baranjski surduci", koje će se održati u nedjelju, 19. V. 2019. godine. To je prvo vođeno i organizirano istraživanje baranjskih surduka biciklima.

Kako se zaista radi o istraživanje, ruta se drže u tajnosti kako bi to događanje zadržalo element uzbuđenja i sudionicima pružilo jednu novi dimenziju iznenađenja. To nije još jedna standardna biciklijada, to je ulaznica u magični svijet Baranje i njene "planine" Banovog brda. Ta biciklijada obiluje kontrastima, a dionice variraju od pitomih brežuljaka obraslih vinovom lozom, do strmih i gigantskih surduka.

Budući da glavnina trase prolazi neurbaniziranim područjima, za sudjelovanje i uspješno savladavanje rute nužan je mountain bike. Punopravnim sudionikom biciklijade postaje se popunjavanjem prijavnice i uplatom kotizacije.

  • Start: Šećeransko jezero, 9:00 sati
  • Lokacija: Banovo brdo
  • Cilj: Šećeransko jezero, 17:00 sati
  • Kotizacija: 30 kn (bez majice), 60 kn (s majicom)
  • Maksimalni broj sudionika: 60

(Izvor: osijek031.com i biciklijade.com)

Pročitano 280 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok