MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 23. 01. 2018.

Nekad poznati Zdravljak "Kod Slatkog"

Nekad poznata slastičarnica u centru Belog ManastiraNekad poznata slastičarnica u centru Belog ManastiraNa belomanastirskom Trgu slobode, na potezu od Ljepotice prema Autobusnoj stanici, kao prvi u nizu već gotovo 20 godina nalazi se kiosk Zdravljaka "Kod Slatkog". Rijetki su Belomanastirci koji kod Slatkoga nikada nisu kupili sladoled ili neku drugu (po)slasticu.

Netko je razbio staklo na kiosku...Netko je razbio staklo na kiosku...... a drugi su jedva dočekali da ubacuju smeće unutra... a drugi su jedva dočekali da ubacuju smeće unutraSlatki to nije zaslužioSlatki to nije zaslužioEvo kako je njegov sladoled 2015. godine opisao portal Baranja.24info. Ta slastičarnica spomenuta je jednim neobičnim povodom i 25. IX. 2014. godine u "Glasu Slavonije". A kako danas izgleda – uh! – pogledajte na našim slikama.

Pročitano 971 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok