MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 03. 01. 2018.

Dostava besplatnih toplih obroka (XII/2017)

Vanredni topli obrok u 12. mjesecu 2017. godineVanredni topli obrok u 12. mjesecu 2017. godineU mjesecu prosincu 2017. godine "Oazina" socijalna usluga dostava besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim osobama Belog Manastira i prigradskih naselja, financirana sredstvima Ministarstva za demografija, obitelj, mlade i socijalnu politiku, provođena je uobičajeno. Kao što smo već izvještavali, ona se provodi sedam godina u korist i na dobrobit svih uključenih osoba, kojih trenutno ima 32. Uglavnom su to starije, bolesne, radno nesposobne osobe, primatelji socijalne skrbi ili minimalne mirovine.

Ta pomoć puno im znači, ne samo za skromni kućni budžet, već i kao potvrda da nisu zaboravljeni od svih i da ne moraju kopati po kontejnerima za otpad. Stoga im teško pada što će u prvoj polovini siječnja 2018. godine "Oaza" tu pomoć morati prekinuti na neko vrijeme iz objektivnih razloga – nedostatka financijskih sredstava.

U samo provođenje usluge bile su uključene i stručne osobe iz Centra za socijalnu skrb Beli Manastir svojim savjetima i preporukama, a obroke je svakim radnim danom pripremao i distribuirao belomanastirski Bistro "Kod Kaje". Na taj su način spomenutog mjeseca podijeljena 672 redovna obroka te 32 vanredna (vidjeti ovdje), što je posebno razveselilo korisnike.

Pročitano 592 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok