MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 06. 11. 2017.

Kako se koristiti pametnim mobitelima?

Evo to je baš tu!Evo to je baš tu!U sklopu "Oazine" osnovne informatičke obuke namijenjene osobama preko 60 godina, koja je započela 19. X. 2017. godine, predavač Neno Radić zainteresirane korisnike i korisnice upućuje ne samo u to kako koristiti kompjutere, nego i u tajne pametnih mobitela. Takva obuka, prema dogovoru, može biti grupna ili individualna.

Može i tako, ali može i ovakoMože i tako, ali može i ovakoSamo da nađem gdje to pišeSamo da nađem gdje to pišeTako je u ponedjeljak, 6. XI. 2017. godine, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, za grupu "Oazinih" stalnih korisnica priredio svojevrsnu mobitel-obuku. Pomogao im je instalirati aplikacije na njihove pametne mobitele, pokazivao kako na njima spremiti zanimljive internetske stranice, kako promijeniti putanju spremanja slika da bi prostor na mobitelu bio oslobođen radi njegovog lakšeg rada, kako provjeriti potrošenu tarifu, kako slati slike preko aplikacije za slanje poruka preko interneta... i još mnogo toga.

Na kraju su korisnice bile zadovoljne naučenim i željne novog gradiva, tako da se uskoro očekuje i – nastavak obuke.

Pročitano 664 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok