MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 20. 08. 2018.

Snimanje priloga za emisiju "Korak ka jednakosti"

Stana Nemet i Neno RadićStana Nemet i Neno Radić

U ponedjeljak, 20. VIII. 2018. godine, s početkom u 12 sati, novinarka Stana Nemet s belomanastirskog Radija Banska kosa snimila je u "Oazinom" uredu i internet-klubu u belomanastirskom Društvenom centru razgovor s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić, predavačem informatičke obuke Nenom Radićem i "Oazinim" korisnicima Mirkom Ognjenovićem i Dobrivojem Jankovićem. Razgovor će biti emitiran u stalnoj emisiji "Korak ka jednakosti" u četvrtak, 23. VIII. 2018. godine, s početkom u 17 sati, na frekvenciji 96,9 mHz.

Tema razgovora bila je završetak "Oazine" osnovne informatičke obuke za osobe starije životne dobi, koja je jedna od aktivnosti projekta "Dostojanstveno starenje III". Projekt-koordinatorica je ukratko predstavila projekt, predavač informatičke obuke je predstavio korisnike koji su je pohađali i što su sve na obuci radili, a korisnici Mirko i Dobrivoje govorili su o samoj obuci i o tome što su (na)učili. Slušaoci Radija Banska kosa moći će u emisiji čuti opširniju priču o "Oazinoj" osnovnoj informatičkoj obuci i o spomenutom projektu.

'Oazini' korisnici Mirko Ognjenović i Dobrivoje Janković sa Stanom Nemet'Oazini' korisnici Mirko Ognjenović i Dobrivoje Janković sa Stanom Nemet
Projekt "Dostojanstveno starenje III" financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 333 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok