MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 19. 08. 2017.

Kreativna radionica izrade nakita na Festivalu Tarda

'Oazina' kreativka Ana Jeličić'Oazina' kreativka Ana Jeličić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Drugog dana Festivala Tarda, u subotu, 19. VIII. 2017. godine, "Oazine" aktivistice Ana Jeličić i Stela Fabijan u parku Dvorcu Esterházy održale su kreativnu radionicu izrade nakita. Radionica namijenjena djeci i mladima, a u organizaciji Udruge za ruralni turizam Đola, privukla je povelik broj zainteresirane djece, ali i odraslih.

Naime, šarenilo i blještavilo "Oazinog" stola malo je njih ostavilo ravnodušnima, a tek kad se pročulo da je radionica besplatna – kao, doduše, i druge radionice – "mušterija" nije nedostajalo. Bilo je zanimljivo promatrati dječicu, koja se nisu mogla odlučiti što će raditi: narukvicu, ogrlicu ili šnalicu, a kad bi se i odlučila, nisu znala čime da ih ukrase: šljokicama, perlicama, zvjezdicama ili možda šarenim stakalcima. I tako, u nedoumici, ali na veliku radost svih, nastajao je veseli i šareni nakit, kojim su se djeca ponosno okitila. I kao što se može vidjeti na slikama, isplatio se trud i znoj na 32 stupnja.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok