MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 01. 08. 2017.

Dostava besplatnih toplih obroka (VII/2017)

Besplatni topli obrok svakog radnog danaBesplatni topli obrok svakog radnog danaU mjesecu srpnju 2017. godine nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim osobama iz Belog Manastira i prigradskih naselja. Dostavu besplatnih toplih obroka financira Ministarstvo za demografija, obitelj, mlade i socijalnu politiku i njome je trenutno obuhvaćen 31 "Oazin" potrebiti korisnik. Većina korisnika su starije, bolesne ili radno nesposobne osobe, primatelji socijalne skrbi i minimalne mirovine, kojima ova pomoć puno znači za njihovu egzistenciju.

Obroci se radnim danima pripremaju i distribuiraju iz belomanastirskog Bistroa "Kod Kaje", koji radi u okviru Esseker Grupe d.o.o., a čijim su uslugama zadovoljni svi, samo da potraje... Na taj način proteklog mjeseca dostavljen je 651 obrok.

Kao što smo već izvještavali, dostava se provodi u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir, koji "Oazi" pomaže u preporuci i odabiru korisnika, budući da ih se uvijek više javlja nego što se raspoloživim sredstvima može podmiriti.

Dostavu besplatnih toplih obroka financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku kroz "Oazin" trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira".

Pročitano 502 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok