MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 31. 07. 2017.

Rad "Oazine" praonice (VII/2017)

Sušenje opranih dekaSušenje opranih dekaU sedmom mjesecu 2017. godine u "Oazinoj" besplatnoj praonici u belomanastirskom Društvenom centru veš se prao sedam puta. "Oazina" praonica djeluje u okviru novog trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Veš se uglavnom prao socijalno ugroženim osobama starije životne dobi, a postojala je i potreba za jednim pranjem robe donirane "Oazinoj" burzi odjeće i obuće. Prala se različita roba, ali ipak najviše deke, što je i razumljivo jer je deke vrlo teško prati ručno. Sve što je oprano, odmah je i osušeno u dvorištu Društvenog centra, složeno i vraćeno korisnicima, dok je donirana roba složena u ormare i čeka korisnike.

Pročitano 580 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok