MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 02. 08. 2017.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (VII/2017)

Donacija koju je dostavio UnicefDonacija koju je dostavio Unicef"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u okviru novog trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U sedmom mjesecu 2017. godine Burza je radila uobičajene poslove, ali u malo većem obimu s obzirom na veliku cirkulaciju robe tokom mjeseca.

Roba je preuzimana 31 put, a najveća donacija bila je ona koja je "naručena" od Unicefa iz Zagreba (vidjeti ovdje). Ta donacija stigla je kombijem, u kojem su bile dvije palete, ukupno 30 kutija, koje su bile uredno označene te su se "Oazine" zaposlenice mogle dobro snaći, budući da je na svakoj kutiji pisalo što je unutra, za koju je dob i koliko ima komada.

Kutije sa zimskom odjećom odmah su odlagane u garažno skladište u dvorištu Društvenog centra, dok je većina ostale robe ostavljena u kutijama jer je tako korisnicima olakšano biranje.

Tokom mjeseca bilo je još donacija (vidjeti ovdje), a roba je izdana korisnicima u potrebi 59 puta. Burza je najbrže ostala bez odjeće za novorođene bebe, no izdavala se i razna druga roba, a naročito dječja odjeća. Korisnici su uglavnom bili s područja Grada Belog Manastira, ali i iz Bolmana, Darde i Torjanaca. Pojedine korisnike u Burzu je uputio Centar za socijalnu skrb Beli Manastir.

Vodila se uobičajena administracija, koja je potrebna zbog raznih evidencija.

Pročitano 595 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok