MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 01. 05. 2017.

"Oazine" dječje radionice (IV/2017)

Izrada narukvica od slamčicaIzrada narukvica od slamčica(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtom mjesecu 2017. godine održane su četiri "Oazine" dječje kreativne radionice u sklopu projekta "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Druga je održana u četvrtak, 13. IV., od 17 do 19 sati, a preostale tri u uobičajenom terminu petkom od 18 do 20 sati (7, 21. i 28. IV.). Vodila ih je Stela Fabijan.

Sredinom mjeseca bili su uskršnji blagdani pa su djeca na drugoj radionici ukrašavala velika jaja od balona i tekstila, koja su kasnije iskorištena za dekoriranje belomanastirskog Trga slobode (vidjeti ovdje). Povodom Uskrsa "Oaza" je djecu darivala prigodnim paketićima. Djeci je bila zanimljiva i radionica na kojoj su, topeći slamčice na plamenu svijeće, sebi i svojim mamama pravila narukvice. Mjesec je i počeo i završio partijem uz muziku i grickalice jer prethodnog mjeseca nije bilo partija.

Pročitano 680 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok