MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 13. 04. 2017.

"Oazina" dječja kreativna radionica (IV-4/2017)

Uskršnji paketići za male korisnikeUskršnji paketići za male korisnike

U četvrtak, 13. IV. 2017. godine, od 17 do 19 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održana je "Oazina" dječja kreativna radionica u sklopu projekta "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na radionici je sudjelovalo sedam malih korisnika, a vodila ju je Stela Fabijan.

Na radionici su se pravila velika uskršnja jaja od balona i starog tekstila, koja su se ukrašavala sjajnim trakicama. Za kraj radionice ostavljena je podjela uskršnjih paketića, što je i uslijedilo nakon malog čašćenja keksom i sokićem. Naknadno će biti uručeni paketići onim malih korisnicima koji iz opravdanih razloga nisu mogli biti na radionici, poput tri brata Dibrani, koji su inače redovni korisnici.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok