MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 11. 05. 2017.

Druženje sa štićenicima "Baranjskog sunca"

Razgovor 'Oazinih' volonterki i štićenika DomaRazgovor 'Oazinih' volonterki i štićenika DomaRazgovor 'Oazinih' volonterki i štićenika Doma(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 11. V. 2017. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje – II", održano je još jedno druženje "Oazinih" aktivistica Stele Fabijan i Jelene Opačić-Matijević i volonterki sa štićenicima Doma. U akciji su učestvovale četiri volonterke: Donka Dvornić, Dubravka Simendić, Margita Relić i Stela Stanojević.

Vrijeme je bilo lijepo tako da su "Oazine" volonterke neke štićenike Doma srele vani u šetnji. Oni se međusobno pomažu pa su zatekle jedna baka kako izvodi u šetnju mušku osobu u invalidskim kolicima. Ovaj put u "Oazinoj" ekipi nije bilo mlađih volontera te je za društvenu igru "čovječe, ne ljuti se" bila zadužena Jelena. Time je ona bar na sat vremena razveselila domsku štićenicu Violetu, kojoj ta igra mnogo znači. Desetak ostali štićenika Doma i "Oazine" volonterke proveli su vrijeme u razgovoru i šalama.

Projekt "Dostojanstveno starenje – II" financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti