MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 06. 05. 2017.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (IV/2017)

Ana Jeličić slaže robu pristiglu iz BiljaAna Jeličić slaže robu pristiglu iz Bilja"Oazina" burza odjeće i obuće i dalje djeluje u okviru "Oazinog" trogodišnjeg programa "Pomoć ugroženim Belomanastircima", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Roba je od donatora preuzimana 12 puta, a korisnicima izdavana 37 puta.

Donacije nisu stizale samo s područja Grada Belog Manastira, nego i iz Rijeke, Bilja te iz Kneževih Vinograda. Sve donacije količinski su bile velike, a odjeća upravo onakva kakva je Burzi bila i potrebna (od dječje odjeće do odjeće za starije osobe). Osim odjevnih predmeta, Burza je dobila i nekoliko jorgana i jedan jastuk, što će korisnicima dobro doći. Prošli mjesec najmanje je donirano odjeće za bebe.

Preuzeta roba razvrstavana je te slagana u kutije i ormare, a pojedine stvari (odjeća za djecu) morale su se i oprati u "Oazinoj" praonici da bi mogle ići dalje korisnicima. Zimska odjeća pakovana je u kutije te odlagana u spremište. Napravljena su i dva otpisa robe kako bi se oslobodilo više mjesta za pristigle donacije, a otpisana je samo ona roba koju korisnici u dužem razdoblju nisi željeli preuzeti.

Osim korisnika iz Belog Manastira i prigradskih naselja, robu su preuzimali i korisnici iz Batine, Bolmana i Darde.

Pročitano 720 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok