MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 06. 04. 2017.

Druženje sa štićenicima "Baranjskog sunca"

Ugodno druženjeUgodno druženjeU četvrtak, 6. IV. 2017. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", održano je još jedno druženje "Oazinih" aktivistica i volonterki sa štićenicima Doma. U akciji su učestvovale aktivistice Stela Fabijan i Jelena Opačić-Matijević te volonterke Mirjana Banjanac, Donka Dvornić, Borislava Kovačević, Margita (Greta) Relić i Stela Stanojević.

Mirjana i Violeta...Mirjana i Violeta...Nitko nije ostao sam...Nitko nije ostao sam...Za razliku od nekih prijašnjih posjeta, ovaj put domskih štićenika bilo je u malo većem broju, a i nekako su bili raspoloženiji nego prije, kao da im se s toplijim danima i s više sunca popravilo i raspoloženje. Aktivistice i volonterke rasporedile su se po grupicama tako da nitko nije ostao sam. Mlada volonterka Mirjana odmah je uzela "čovječe, ne ljuti se" te odigrala nekoliko partija sa starom prijateljicom Violetom i jednim starijim "domcem". Druženje je proteklo u ugodnoj atmosferi, s puno smijeha, a kod pojedinih učesnika rodile su se i neke ideje o pisanju priča iz doma.

Projekt "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji" financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.S toplijim danima popravilo se i raspoloženjeS toplijim danima popravilo se i raspoloženje

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok