MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 08. 11. 2016.

Rad "Oazinog" internet-kluba (X/2016)

Što u Internet-klubu radi Ćiro?Što u Internet-klubu radi Ćiro?"Oazin" internet-klub u belomanastirskom Društvenom centru (Ulica J. Antala 3), koji je otvoren svakog radnog dana od 8 do 20 sati, radi već desetak godina. Ranije je bio maksimalno posjećen pa se ponekad i ograničavalo vrijeme "sjedenja" pred kompjuterom. Međutim, kako su kompjuteri postajali sve dostupniji i otkad su se pojavili pametni telefoni, korisnika je sve manje.

Danas u Klub prvenstveno dolaze korisnici slabijeg imovnog stanja, koji pristup internetu ne mogu sebi priuštiti kod kuće, te poneki putnici namjernici, npr. oni koji su došli nekome u goste pa trebaju odštampati avionske karte.

Redoviti gost Kluba je i jedan momčić, imenom Ćiro, koji preko interneta uvježbava mađioničarske trikove, pored ostalih i one s kartama. Dežurne "tete" u Internet-klubu s njim se šale da će sačuvati potpisne liste korisnika s njegovim potpisima. Pa će se, kad jednog dana postane popularan i "faca", hvaliti da je bio "Oazin" korisnik.

Pročitano 607 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok