MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 31. 10. 2016.

Zahvala polaznika obuke predavaču Neni Radiću

Originalna zahvala na boci pićaOriginalna zahvala na boci pićaPri kraju informatičke obuke za drugu grupu starijih polaznika, koja se odvijala u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje" i u kojoj su sudjelovali Josip Bartolić, Slavica Bartolić, Franciška Drgalić, Đurđica Folk, Ružica Joh, Ana Palagyi i Mladen Peulić (vidjeti ovdje), polaznici su odlučili da se na originalan način zahvale predavaču Neni Radiću. Poklonili su mu set koji se sastojao od boce pića s dvije čaše te kutiju keksa i zahvalnicu, što mu je uručila Ružica Joh.

Lijepa uspomena predavaču Neni RadićuLijepa uspomena predavaču Neni Radiću

 

 

Na zahvalnici su, ispod naslova "Grupa umirovljenika (MUH grada B. Manastira)", ispisali svoja imena, uključujući i imena dviju polaznica koje su obuku završile u međugrupi (vidjeti ovdje), a na boci su ispisali ovakav tekst: "Uspomena dragom gosp. N. Radiću. Velika hvala za trud i strpljenje na infor. obuci grupe umirovljenika (MUH grada B. Manasti.) 31. 10. 2016."Članovi Matice umirovljenika Grada Belog ManastiraČlanovi Matice umirovljenika Grada Belog Manastira

Pročitano 943 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok