MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 07. 11. 2016.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (X/2016)

Cvjetovi od gumeCvjetovi od gumeU mjesecu listopadu 2016. godine, kroz projekt "Dostojanstveno starenje" Ministarstva socijalne politike i mladih, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati, koje vodi Jelena Opačić-Matijević. Na radionicama je bilo 11-13 korisnica.

Taj mjesec bio je mjesec slavlja. Jedna se korisnica spremala na put, druga se vratila s puta, treća je imala rođendan, četvrta postala baka... Uz smijeh, radost i dobre kolače ipak se stiglo ponešto i uraditi. A da bi se uljepšali tmurni jesenji dane, izrađivani su cvjetovi od gume, koji se mogu koristiti kao modni dodaci, broševi, ukrasi za torbe ili cipele, a mogu se staviti i u vazu i – prizivati proljeće. Tmurno vrijeme otjerano je smijehom, veseljem i kreativnim radom.Kreativke Rožika, Ljubica i MagdalenaKreativke Rožika, Ljubica i MagdalenaKreativka Stela StanojevićKreativka Stela Stanojević

Pročitano 677 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok