MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 30. 08. 2018.

"Oazin" poklon baranjskoj HVIDR-i

Ivan Lovrenčić, Udruga HVIDR-a BaranjeIvan Lovrenčić, Udruga HVIDR-a BaranjeU četvrtak, 30. VIII. 2018. godine, u prijepodnevnim satima, u "Oazi" je bio Ivan Lovrenčić, predsjednik Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata (HVIDR-a) Baranje i potpisao ugovor o donaciji dva kompjutera iz "Oazine" informatičke učionice toj udruzi. Potom je i preuzeo donirane kompjutere.

Kompjuteri sele u drugu udruguKompjuteri sele u drugu udruguKompjuteri će dobro poslužiti članovima i korisnicima te udruge, koji će na njima proći informatičku obuku, odlaziti na internet i obavljati neke uredske poslove za udrugu.

Istina, kompjuteri nisu novi, ali se na njima mogu bez problema obavljati uobičajene aktivnosti: pisati i uređivati tekstove, obrađivati slike, raditi proračune u Excelu, pristupati internetu i društvenim mrežama... pa čak i igrati igrice.

Pročitano 329 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok