MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 03. 09. 2018.

"Oazin" poklon Romskom resursnom centru iz Darde

Jovica RadosavljevićJovica RadosavljevićU petak, 31. VIII. 2018. godine, Mirovna grupa Oaza poklonila je Romskom resursnom centru (RRC) iz Darde, koji je osnovan 2002. godine, dva kompjutera iz "Oazine" informatičke učionice. Kako predsjednik RRC-a Jovica Radosavljević nije mogao doći u Beli Manastir da ih preuzme i potpiše ugovor, nađeno je "solomonsko" rješenje.

"Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić odvezla je kompjutere u centar Belog Manastira do kioska "Tiska". Tu ih je, zajedno s ugovorima, preuzela Darđanka Bogdanka Ćudić Vilić, projekt-menadžerica u LAG-u Baranja, čiji ured se nalazi u blizini, u belomanastirskoj "Ljepotici".

Mirela Brkanić i Bogdanka Ćudić VilićMirela Brkanić i Bogdanka Ćudić Vilić

Bogdanki je u pretovaru pomogla Mirela Brkanić, kolegica s posla. Nakon radnog vremena, Bogdanka je kompjutere odvezla u Dardu i, zajedno s ugovorima, predala ih predsjedniku RRC-a, koji je ugovore potpisao i u ponedjeljak, 3. IX. 2018. godine, poslao ih u "Oazu".

Inače, predsjednik RRC-a Jovica Radosavljević oduševio se kad je čuo da će njegova udruga od "Oaze" dobiti dva kompjutere na poklon. Koristit će se za rad RRC-a, koristit će ih i članovi za svoje potrebe, a na njima će se organizirati i informatička obuka za članice Kluba žena, koji djeluje pri RRC-u.

Pročitano 916 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok