MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 08. 01. 2018.

Rad "Oazinog" internet-kluba u 2017. godini

Gužva u internet-klubu petkom prije dječje radioniceGužva u internet-klubu petkom prije dječje radioniceI u posljednjem, dvanaestom mjesecu 2017. godine "Oazin" internet-klub radio je svakog radnog dana od 8 do 20 sati na istom mjestu kao i do sada: u belomanastirskom Društvenom centru, na adresi Ulica J. Antala 3. Korisnicima na raspolaganju stoji 10 kompjutera, s kojih mogu pristupati internetu ili ih koristiti za neke svoje potrebe, uključujući i štampanje tekstova i dokumenata, uz minimalnu naknadu troškova.

Tokom 2017. godine Internet-klub je posjetilo ukupno 1.136 posjetitelja, što je prosječno 95 osoba mjesečno. Najviše su ga posjećivala djeca, a zapravo je i njih u odnosu na 2016. godinu sve manje. Bilo je nekoliko stalnih posjetitelja iz udaljenijih mjesta koji nemaju računalo, a koji su uglavnom pregledavali sadržaje na internetu. Dosta mladih osoba dolazilo je čekirati i printati avionske karte za odlazak u Njemačku, Irsku i druge zemlje.

Najveća gužva nastajala je petkom predvečer. Djeca koja su korisnici "Oazinih" dječjih radionica dolazila su ranije i dok su čekali početak radionice, vrijeme su kratili kompjuterskim igricama. Tada "Oazin" internet-klub izgleda kao nekad: dupke pun!

Pročitano 319 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok